Textila filter för processindustrin

Genom skräddarsydda filterdukar säkerställer Septek Filter tillförlitliga processer och ger ett oöverträffat kundvärde.

filterpressdukar med olika egenskaper

Skräddarsydda filterdukar

Med över 40 års erfarenhet av filter för processindustrin erbjuder Septek Filter filterdukslösningar anpassade för varje unik applikation och dess krav. Genom skräddarsydda produkter säkerställer Septek Filter tillförlitliga processer och ger ett oöverträffat kundvärde.

Vår stryka ligger i stor kunskap inom polymera fibermaterial, garndesign och textil, teknik som ligger till grund för filtermaterialen som våra produkter består av.

 

40 års erfarenhet av filter för processindustrin

Septek Filter erbjuder mer än 40 års erfarenhet av filter för processindustrin. Vår expertis ligger I att hitta den mest optimala filterduken för just er processapplikation.

Lär mer om oss

Våra kunder

Vi är stolta över det faktum att våra produkter har fått förtroendet hos många ledande företag inom en mängd olika branscher. Från välkända gruvföretag till välrenommerade aktörer inom pappers- och massasektorn, såväl som de som är involverade i kemisk bearbetning, har våra lösningar konsekvent levererat exceptionella resultat.

Med vår omfattande meritlista och expertis har vi blivit en partner för företag som söker pålitliga och högpresterande produkter. Vi förstår de unika utmaningar och krav som olika branscher ställs inför, och vårt engagemang för att leverera högkvalitativa produkter har gett oss ett rykte om att konsekvent överträffa förväntningarna. Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur våra skräddarsydda lösningar kan möta era specifika behov.

Begär Offert

Nyheter